Celulit

LACASCADE METODE BIOLOŠKOG ODSTRANJIVANJA CELULITA I MASNIH NASLAGA

Celulit je kožni estetski problem nastao zbog prekomjernog nakupljanja masnoće i vode u masnim stanicama i nedovoljno kvalitetnoga vezivnoga. potkožnoga tkiva. Potkožno je tkivo uglavnom građeno od masnoga tkiva. Čine ga masne stanice, koje su u nakupinama uklopljene u mrežu vezivnih stanica tvoreći lobove. U rahlom tkivu subkutisa nalazi se mnoštvo krvnih i limfnih žila, živaca, receptora za pritisak, za duboki senzibilitet, te veliko mnoštvo žlijezda znojnica. U potkožnom tkivu se nalaze i mišići.

Razvitak masnih stanica i njihova struktura ovise o hormonalnim i živčanim čimbenicima, te o prehrani. Osim toga, nakupine masnih stanica u žena razlikuju se od onih u muškaraca, jer se samo u žena zbog prekomjernog odlaganja masti na gluteusima pojavljuje celulit (celulitis). Koža ima izgled narančine kore. Razlog su tomu hipertrofiran adipociti, koji pritišću krvne i limfne žile iz tako smanjuju cirkulaciju i uzrokuju zastoj vode u tkivu.

Što preporučujemo za uklanjanje celulita?

Za uklanjanje celulitisa važno je smanjiti volumen adipocita (dijeta), poboljšati cirkulaciju krvi i limfe primjenom ručne, profesionalne anticelulitne masaže uz upotrebu AMPULA S ENZIMIMA npr. HIJALURONIDAZOM kao prirodnim preparatima, te prirodnog obloga na bazi 59 biljaka.

CELULITA se jedino možemo riješiti  programom koji se sastoji od 15 LaCascade prirodnih biljnih obloga, 7 bioloških seruma slimming & firming i 15 profesionalnih ručnih anticelulitnih masaža.

BIOLOŠKI SERUMI SLIMMING & FIRMING:

  • ubrzavaju procese razgradnje masnog tkiva
  • povećavaju fiziolišku stimulaciju izmjene tvari
  • pojačavaju rad limfe
  • potpomažu bolju ishranu kože.

Prirodni biljni oblozi:

U sastavljanju kreme bitno je da njene sastavnice budu oni biološki čimbenici koji izgrađuju i ljudsko tijelo jer samo takove mogu biti prepoznate od masnih stanica pa prema tome i djelotvorne.
Kako naš život počiva na VODI,ZEMLJI I ZRAKU tako i ova krema izdašno predaje čovjekovu tijelu djeliće BIO PRIRODE koja nas okružuje i koja nas tvori.
Pretjeranim radom,neprimjerenim iscrpljivanjima, agresivnim kemizmom kojim smo svakodnevno izloženi-gubimo bitne sastojke koji su životne komponente našeg zdravog življenja, ljepote, snage-skladnog duha i tijela.

Krema sadrži elemente:
ZEMLJA - zelena i siva glina (minerali omogućuju prokrvljenost),apsorbira suvišnu međustaničnu tekućinu,apsorbira toksine,dovodi kisik do stanice i djeluje kao omekšivač celulitnih nakupina,
VODA - hrskavica morskog psa - vrlo vrijedan i skupocijen sastojak koji sprečava antibiogenu-toksičnu koroziju,dodaje tijelu kalij i minerale, saharide, bjelančevine, djeluje protuupalno i kao piling,
ZRAK - zemlja, voda, zrak-sunce --- rađaju život - biljke koje svojim klorofilom,aromatičnim uljima,antibakterijskim djelovanjima ozdravljuju tkivo čine ga protočnim,dakle snažnijim ,dakle mlađim,
Ono što naše tijelo gubi prekomjernim "raubanjem" ili starenjem ovaj prirodni biljni oblog blago i prijateljski nadoknađuje, a sama metoda je neagresivna, jednostavna, neškodljiva i djelotvorna.

Profesionalne ručne anticelulitne masaže:

  • ubrzavaju povrat venske krvi i viška tekućine te tako smanjuju edeme
  • potiču razgradnju mrtvih masnih stanica koje plivaju u vodi potkožja
  • pojačavju  rad limfe i povećavaju  protok krvi
  • ubrzavaju razgradnju masnog tkiva
  • zbog povećane difuzije dolazi do pojačanog odvajanja produkata razgradnje i toksina
  • stimulira se tvorba kolagena i elastina.

Anticelulitni program

Klijentica dolazi na 15 uzastopnih  tretmana.
Svaki se tretman sastoji od profesionalne, ručne, anticelulitne masaže u trajanju od 20 min.nakon koje se na tretiranu površinu nanosi prirodni biljni oblog .
Tretirano područje se čvrsto zamota u foliju i dodatno zagrijava 20 min. termodekom.
Na taj način širi se kapilarna mreža i dolazi do povišenja temperature kože i  potkožja,ubrzava se lokalni  metabolizam te na taj način prirodni biljni oblog prodire duboko u potkožje.
Svaki drugi tretman, prije anticelulitne masaže uz pomoć iontoforeze unosi se biološki serumi slimming & firming (koja na taj način prodire duboko u potkožje) nakon koje se radi anticelulitna masaža i nanosi prirodni biljni oblog. Tretirana površina se čvrsto zamata u foliju te se zagrijava 20 min.termodekom.


ZAMATANJE BILJNOG OBLOGA U PLASTIČNU FOLIJU NIJE BODY WRAPPING VEĆ NAČIN ZADRŽAVANJA TOPLINE I ŠTO BRŽEG DJELOVANJA AKTIVNIH SUPSTANCI IZ BILJNOG, PRIRODNOG OBLOGA.