Normalna koža

NORMALNI TIP KOŽE

Normalni tip kože odlikuje se dobrom prokrvljenošću i uravnoteženim lučenjem žljezda lojnica i znojnica. Izgled je takve kože baršunast, prikladne boje koja se naziva zdravom bojom kože i vrlo malih pora. Površinski hidrolipidni film čuva vodu i druge sastojke organizma, a u mogućnosti je prihvaćati lipofilne i hidrofilne tvari.

Zadatak je biološko-kozmetičkih preparata za njegu takve kože da što duže sačuvaju takvo, normalno stanje kože. Naime, normalni tip kože obično u starijoj dobi prelazi u suhi tip, pa se pravilnom njegom u mladosti treba što više odgoditi taj prijelaz. Preporučuje se upotreba ampula s kolagenom i elastinom.

LaCascade metode biološke regeneracije kože lica, vrata i dekoltea BIOLOŠKO REGENERATIVNIM SERUMIMA na bazi KOLAGEN, ELASTIN, LIFTING kompleksa, LIPOSOMSKOG PHYTO kompleksa, LIPOSOMSKOG BIO kompleksa, HUILE DE VISION kompleksa.

LaCascade serumi  sadrže prirodne,koži slične sastojke koji kožu održavaju mekom,glatkom i elastičnom.
LaCascade metode biološke regeneracije kože lica, vrata i dekoltea su potpuni programi revitalizacije kože lica,vrata i dekoltea,a kako se radi o potpuno prirodnim proizvodima bez mirisa, boja i konzervansa mogu se primjenjivati i na najosjetljivijoj koži.
Ovi serumi se mogu kombinirati tako da se u jednom tretmanu može unijeti više odgovarajućih seruma (dva,tri).

Sam tretman se sastoji od:

 • skidanje šminke s lica,vrata i dekoltea, mlijekom i losionom,
 • zatim se nanosi nježan peeling kojim površinski skidamo rožnati sloj kože kako bi svi hranjivi sastojci mogli doprijeti na željeno mjesto u potkožju,
 • nakon čišćenja lica parimo kožu lice,vrat i dekolte uz masažu s revitalizirajućom kremom i bademovim uljem. U bademovo ulje dodajemo par kapi vitamina A tj. retinol kako bi se pojačala hidratacija kože jer vitamin A na sebe navlači vlažnost i sve druge hranjive tvari koje ćemo kasnije nanijeti na kožu,
 • ako je potrebno mehaničko čišćenje ono se napravi,
 • zatim se odgovarajući serum umasirava u kožu ručno,
 • serumi  se unose i pomoću iontoforeze kako bi se svi aktivni sastojci iz seruma unijeli duboko u potkožje,tamo što duže zadržali i obavili funkciju za koju su zaduženi u revitalizaciji kože lica,vrata i dekoltea,
 • nakon seruma  nanosi se hranjiva maska koju skidamo nakon 20 min.,
 • nakon maske nanosimo hranjivu kremu.

LaCascade metode biološke regeneracije kože

LaCascade metoda biološke regeneracije kože lica, vrata i dekoltea biološko regenerativnim serumom na bazi SKIN RELAXANT kompleksa.

Skin relaxant je nova metoda protiv bora,za glatku,sjajnu i napetu kožu koja smanjuje izražajne linije,vlaži,revitalizira i potiče prirodnu stimulaciju sinteze kolagena.


Sadrži specijalni  heksapeptid koji regulira efekt mikrokontrakcija u epidermi.Heksapeptid ne blokira mišićnu kontrakciju i ne izaziva paralizu mišićnog vlakna već lagano i prirodno onemogućuje kontrakciju mišića omogučavajući prirodno  opuštanje.


Sadrži KOMBUCHKU,simbioza je bakterije i kvasca,produkt fermentacije crnog čaja.Djeluje omekšavajuće na kožu,pojačava čvrstoću i elastičnost.
Sadrži biljne i mliječne proteine koji zatežu,vlaže i hrane kožu te ju čine sjajnom.
Sadrži serum hijaluronsku kiselinu-glavni sastojak koji popunjava prostor između stanica kože te potiče sintezu kolagenskih i elastinskih vlakana.


Sadrži vitamin E-tokoferol koji štiti kožu od štetnih utjecaja,ubrzava regeneraciju,smanjuje gubitak vode i povećava aktivnost enzima u koži.


Sadrži i Koenzim Q10 koji je važan antioksidans zadužen za stanično disanje.

LaCascade metoda biološke regeneracije kože lica, vrata i dekoltea biološko regenerativnim serumom na bazi SKIN RELAXANT kompleksa se sastoji od:

 • skidanje šminke s lica,vrata i dekoltea, mlijekom i losionom,
 • zatim se nanosi nježan peeling kojim površinski skidamo rožnati sloj kože kako bi svi hranjivi sastojci mogli doprijeti na željeno mjesto u potkožju,
 • nakon čišćenja lica parimo kožu lice,vrat i dekolte uz masažu s Skin relaxant revitalizirajućom kremom i bademovim uljem.U bademovo ulje dodajemo par kapi vitamina A tj. retinol kako bi se pojačala hidratacija kože jer vitamin A na sebe navlači vlažnost i sve druge hranjive tvari koje ćemo kasnije nanijeti na kožu,
 • ako je potrebno mehaničko čišćenje ono se napravi,
 • zatim se odgovarajući skin relaxant serum umasirava u kožu ručno,
 • serumi  se unose i pomoću iontoforeze kako bi se svi aktivni sastojci iz skin relaxant seruma unijeli duboko u potkožje,tamo što duže zadržali i obavili funkciju za koju su zaduženi u revitalizaciji kože lica,vrata i dekoltea,
 • nakon seruma  nanosi se hranjiva skin relaxant maska koju skidamo nakon 20 min.,
 • nakon maske nanosimo skin relaxant hranjivu kremu.